FANDOM


IMG 6638

Många skulle se rådgivaren av ätten Ithilluin som en kall och hård man, framför allt de utanför royalitetens väggar. Hans gröna ögon har alltid en glimt i dom, men de som visste vem han är vet mycket väl att han har magiska förmågor som har ändrat hans förra ögonfärg.

Ett välformat runt ansikte, hans hud är lite blek då han verkar ha spenderat mer tid inomhus än utomhus, då han har spenderat mycket utav sina studier och läror på slottet i sina kvarter. Hans hår är lika rött som en flamma, men väl tillbaka kammat. Det är långt nog för att han skulle ha det uppsatt i en hästsvans. Hans långa öron är utsmyckade med olika örhängen utav silver. Han verkar vara en mån om sitt utseende. Utomhus så går han alltid omkring i en svart kåpa som har silvriga utsmyckningar på sig, visar detaljer på ett språk som verkar även vara främmande bland hans folk och andra. Det första intrycket man skulle få av den här mannen utomhus är att han skulle vara en religiös man, en munk. Eller en trollkarl. I slottet eller på andra royala festligheter ser man honom oftast klädd i en lila väst, svart skjorta med kragen uppfälld och svarta byxor.

Red haired elf lord by yoenai-d34m6j2

Smal, en snabb blick skulle nästan antyda att han skulle vara smalare än vanligt. En lugn, djup men bestämd ton i hans röst när han talar, visar alltid en självsäkerhet bakom varje ord.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.