FANDOM


232bf52f43d0cd5e48d910a74e2f115a

Thalisi Pharona S'amadhi Edit

Cha'Haar Thalisi Pharona S'amadhi, är en ourensk mörkeralvinna och kapten/truppledare för specialstyrkan som befinner sig i Ravenna. Mörkmagiker/häxa, som resten av dem, men kaptenen är mer av en krigare än den traditionella magibrukaren. Hon är äldst av fem syskon, vilket också inkluderar hennes enäggstvilling. Förutom denna är det brodern Neroth, också kapten för det nordliga gardet, som står henne närmast. Thalisi är den enda i sin syskonskara med magiska förmågor. 

Till det yttre tenderar hon att framstå som frostigt kall, hennes personlighet tvär och oblid. Hon har ett hett temperament hon sällan lyckas tygla och har ovanan att tala grovt och ovårdat. De som känner henne vet dock att hon är en varm kvinna med hjärtat på ärmen, som älskar sina närmsta oerhört mycket och är lika lojal som hon är beskyddande. Som andra från samma klan, är hon särdeles familjeorienterad och värnar om "flocken".

Fysisk Beskrivning Edit

Ålder: ~500+

Längd: 182 cm.

Kroppsbyggnad: Slankt muskulös med rakare och blygsammare former.

Hår: Silvervitt, långt och spikrakt. Alltid i en skarp mittbena och är rakt skuret vid ändarna så det bildar en perfekt horisontell linje över ryggen. Längden varierar, men är för tillfället till svanken.

Ögon: Ljust, varmt bruna med guldringar kring pupillerna från vilka det blöder ut vackra gyllene stråk som solstrålar från ett glödande center. Vasst mandelformade "sängkammarögon". (Tänk Olivia Wilde, Kristen Stewart.)

Annat: Ögonbrynen är tunnare och skarpare vid ändarna och distinkt uppåtvinklade. Har två ärr som löper över ena ansiktshalvan som ett kors, från kindbenet och vidare ned till käklinjen. Har en naturligt hes stämma av en något djupare karaktär, men är likväl feminin.

DqrKFYwUUAYVdeF

Förmågor Och Kunskaper Edit

Mörkmagiker/häxa, med fokus på fysisk alternation, förstärkning/förhöjning av fysiska egenskaper och självläkande. Detta innerbär att hon kan öka sådant som sin styrka, hastighet och smidighet till en onaturlig nivå. Även hörseln och doftsinnet.

Fascineras av vapen och stridskonster överlag, bemästrat många och är alltid intresserad av att utöka sina kunskaper.

Är tvåspråkig i grunden, som öborna från Ouron tenderar att vara, och talar även människornas tungomål.

Slumpmässig Fakta Edit

- Är särskilt förtjust i rusdrycker och lite av en livsnjutare i allmänhet.

- Avstressar gärna med matlagning och bakning.

- Älskar värme och njuter som en soldyrkande katt under sommarmånaderna.

Just Nu Edit

Fortsätter att se över Varglyans konstruktion, inredning och utbyggnader. Planerar, förbereder och arbetar i maklig takt. Njuter av sommarvärmen och ses ofta ute solbadande eller bekvämt vilandes i skuggan med en drink i handen. Lever det goda livet..

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.