FANDOM


Edit

Eller Thifnuin Anast'Lir Enthavier Morheezar, men om alvynglingen själv får välja duger Thif alldeles utmärkt.

Screen Shot 2018-01-28 at 16.50.53

Ett ungt blandblod, på gott och ont, med en mörkeralvisk magiker till mor och högalvisk politiker till far finns det grogrund för en splittrad uppväxt, så kanske det inte är så konstigt att han lämnade hemtrakterna så snart chansen gavs. Född i sydliga, alviska skogar, bland titlar och åtaganden, men uppvuxen i ett förvildat Landrike där han lärt sig mer om sin livsnerv, magin, och om sig själv, bland vänner och fiender, än han någonsin skulle gjort om han stannat hemma.

Ett brev med en karta, ett rop på hjälp från hans kamrat och mentor i allt vad regelbrytande utsvävningar heter, tog honom till Korphamn och Ravenna, i en hastigt företagen resa där han lämnade Landrike med vad som väl bara kan beskrivas som vårdslös brådska. 

Han har funnit sig mer tillrätta i staden, en skarp kontrast till det laglösa land där han levt de senaste dussinet solvarv, än vad han kanske själv först trott. Hur den rotlöse unge svartmagikern kommer att passa in bland civilisation, lag och ordning återstår väl att se.

......................................

Nightwish 'Escapist'

Priest 'History in black'

......................................

Följeslagare i den verkliga världen: ekorren Eph.

Följeslagare i skuggorna: Kour'han, Mezleth och Arheed.

Screen Shot 2018-03-09 at 13.25.23